Geri git   Türkülerle Erzurum Forum > Erzurum'dan Fotoğraflar - Türkülerimiz - Hikayeleri - Fıkralar - Bar > Yöresel Erzurum Yemekleri

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 09-08-2009   #1
Ahmet Cinisli
Administrator
 
Ahmet Cinisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Üye No: 1
Mesajlar: 1.082
Ahmet Cinisli - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Kaz LOKMASI-ERZURUM

Kaz lokması:
2 yumurta,1 kg un,tuz,yarım paket yaş maya,1 tatlı kaşığı toz şeker,1 su bardağı su,1 yemek kaşığı yoğurt una ilave edilerek hamur haline getirilir.Kaşıkla ceviz büyüklüğünde keserek kızgın yağda kızartılır.

Hazırlayanın Eline Sağlık
Sofrasına Bereket..
Afiyet Olsun..


__________________
Ahmet Cinisli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:01 AM .


3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.