Türkülerle Erzurum Forum

Türkülerle Erzurum Forum (http://www.turkulerleerzurum.com/forum/index.php)
-   Yöresel Erzurum Yemekleri (http://www.turkulerleerzurum.com/forum/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Kaz LOKMASI-ERZURUM (http://www.turkulerleerzurum.com/forum/showthread.php?t=1245)

Ahmet Cinisli 09-08-2009 12:10 PM

Kaz LOKMASI-ERZURUM
 
Kaz lokması:
2 yumurta,1 kg un,tuz,yarım paket yaş maya,1 tatlı kaşığı toz şeker,1 su bardağı su,1 yemek kaşığı yoğurt una ilave edilerek hamur haline getirilir.Kaşıkla ceviz büyüklüğünde keserek kızgın yağda kızartılır.

Hazırlayanın Eline Sağlık
Sofrasına Bereket..
Afiyet Olsun..




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:14 AM .

3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.